Angelika Roberts is a Swedish actor working within film, TV and Theatre world wide.

Website designed by Daniela Dickens

Angelika casted in the short "En sista gång"

 

Idag presenterar vi Angelika Roberts som kommer spela rollen som läkaren Therese!

 

Angelika Roberts har ett gediget CV med titlar såsom Noll Tolerans, FRIENDS (Vänner), Nya tider och Konsten att få sin mamma att gråta. Hon är utbildad inom skådespel i Los Angeles, New York, Paris och Stockholm. Vi från teamet bakom En sista gång är väldigt glada och hedrade att Angelika Roberts är ombord projektet. Hon kommer med sitt mänskliga skådespel kunna gestalta den kontroversiella rollen som Therese på ett utomordentlig vis.

 

"Angelika har något väldigt mänskligt i sitt uttryck, ett skådespel du sugs in i. När vi var på jakt efter den som skulle spela läkaren Therese var det väldigt viktigt för oss att man skulle kunna se människan bakom läkarfasaden, detta hittade vi verkligen hos Angelika. Det är en fantastisk känsla att som regissör få jobba med en sådan talangfull skådespelerska som Angelika!" - Alexander Lönn

Please reload